En aften med Maria Arredondo, Torstein Sødal og Amazing


Maria Arredondo og Torstein Sødal er på turné og gleder seg stort til å komme til Madlamark kirke - sammen med koret Amazing - torsdag 21. februar kl. 1900! Bli med på en kveld av det særs hyggelige slaget.

Les mer på arrangementets Facebook-side her: https://www.facebook.com/events/191861165066715/

- og sikre deg billett her: https://www.ticketmaster.no/event/en-aften-med-maria-arredondo-og-torstein-sodal-billetter/590877?fbclid=IwAR1LHnQpDfndht3RpvSLAmBKqae6WSMNDVE8MIn183rJyD_3yB_I5jtoI_8

Det er allerede gått 15 år siden Stjernekampaktuelle Maria Sødal Arredondo slo igjennom som artist og over natten ble en av landets ledende sangere. Med mange hit’er på samvittigheten, kritikerrost for sin hovedrolle i «Sound of music» i Oslo og utallige opptredener i inn og utland har hun de siste årene samarbeidet mye med sin ferske ektemann, tenoren og artisten Torstein Sødal. Sødal samarbeidet i mange år med Hanne Krogh på hennes julekonserter, før han ble en del av julekvartetten «Stille natt, hellige natt». En 2. plass i Melodi Grand Prix og tre plateutgivelser senere regnes han som en av landets absolutt beste mannlige sangere.

Denne kvelden slår artistene seg sammen med koret Amazing. Enda et argument for at denne kvelden fort kan bli av det hyggelige slaget!

Regi er ved den svenske regissøren Mikael Neumann.

Konserten er i en kirke, men som artistene selv sier: "Kirken er ikke et kulturhus, noe vi absolutt respekterer, men det er likevel høyt under taket. Derfor vil vårt varierte repertoar bl.a inneholde innslag fra musikaler, gospel, viser, samt noen religiøse sanger.