Ein kverdag i Betlehem

Josefs julevise er en sang om det rare Josef opplevde med en kjæreste som ble gravid uten at han forstod hvorfor. De fleste menn ville kanskje forlatt henne og tvilt på hennes "gode røverhistorie". Men Josef så gløden i øynene på Maria...  Hør resten av historien og forstå hvorfor Josef trodde på henne og hvorfor han fikk ta del i noe større enn de to som ble tre...

Hva om vi virkelig fikk "Himmel på jord"?
Vi ser sporene, men tør vi å SE dem? Jan Vincent Johannessen og Vemund Enger har sammen laget en flott sang om å være her når det skjer og se det som skjer. Trond Granlund og Marie Arredondo har laget flotte versjoner. AmaZing tør også å presentere sin. Tør du å komme å høre på og forstå hva julen dreier seg om?

Hvordan kan det ha vært; å ha opplevd englesang og det lille barnet i krybben, for så å komme hjem fra nattskift og prøve å fortelle? Sauegjeteren Johannes er hovedpersonen i Ajax' alternative juleevangelium. Koret AmaZing pakker historien inn i kjente - og litt mindre kjente julesanger. Velkommen til en ettertenksom førjulsstund i foajéen i Tasta kirke.